89

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λεονάρντο, είναι δεδομένο εδώ και αρκετό καιρό, ενώ πλέον είναι και επίσημο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη, ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Θανόπουλος, επικοινώνησε με τον ομόλογό του στον Λεβαδειακό, Γιάννη Κομπότη, τον οποίο και ενημέρωσε για την πρόθεση της «Ένωσης» να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό.

Ο «ισχυρός άνδρας» των Βοιωτών, βρέθηκε στην Αθήνα για τη Γ.Σ. της Σούπερ Λιγκ και δέχτηκε την επίσημη πρόταση της ΑΕΚ για τον ποδοσφαιριστή της ομάδας του.

Απάντηση δεν υπήρξε, η ουσιαστική εξέλιξη έχει να κάνει όμως με το γεγονός ότι πλέον υπάρχει κατάθεση επίσημης πρότασης από πλευράς ΑΕΚ, για τον 22χρονο άσο.

Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να παίξει στην «Ένωση» και το μόνο που απομένει είναι το «ΟΚ» των ανθρώπων του Λεβαδειακού, για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του παίκτη στην ομάδα της Αθήνας.

Λεπτομέρειες δεν διέρρευσαν, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση ήταν ύψους 550.000-650.000 ευρώ και αφορούσε την παραχώρηση του 50% των δικαιωμάτων του.

Το υπόλοιπο ποσοστό (ως γνωστόν πλέον) ανήκει στον Γιάννη Καινούργιο, που είναι και ο μάνατζερ του. Το επόμενο «επεισόδιο» στην συγκεκριμένη υπόθεση, αναμένεται στα τέλη της εβδομάδας, ενώ αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά για την ΑΕΚ, ο Λεονάρντο ίσως υπογράψει και μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Δύσκολα θα προλάβει να δώσει το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Δευτέρας, χωρίς, πάντως, να αποκλείεται τίποτα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr