
Ξαφνικό πρόβλημα με Λεονάρντο, ανεβάζει ρυθμούς ο Αντζας
Πρόβλημα με τον Λεονάρντο προέκυψε την Τετάρτη (25/3), στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν το τετραήμερο ρεπό που έχει χορηγήσει στους παίκτες του ο Βαλβέρδε, ως... δώρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Παράλληλα ο Αντζας έκανε αρχικά έντονο ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας.
89
Πρόβλημα με τον Λεονάρντο προέκυψε την Τετάρτη (25/3), στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, πριν το τετραήμερο ρεπό που έχει χορηγήσει στους παίκτες του ο Βαλβέρδε, ως δώρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο βραζιλιάνος που έχει χάσει μεγάλο μέρος της φετινής σεζόν εξαιτίας τραυματισμού, γυμνάστηκε ατομικά, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, όπως και ο Σοϊλέδης για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
Ο Αντζας έκανε αρχικά έντονο ατομικό πρόγραμμα και στη συνέχεια ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης της ομάδας, ο Γκαλίτσιος ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Στολτίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Οι Νικοπολίδης (τράβηγμα στους προσαγωγούς) και Οσκαρ (αιμάτωμα στον μηρό) έκαναν θεραπεία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξαναβρεθούν στις εγκαταστάσεις στο Ρέντη την Δευτέρα (30/3 19:00GR), ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- «Έπινα κρυφά» – Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ αποκαλύπτει ότι είναι πρώην αλκοολικός
- Ο Μπαρτζώκας απάντησε για ενδεχόμενη συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στα play offs της Euroleague
- Μαλαισία: Παρανάλωμα έγιναν 1.000 σπίτια από μεγάλη φωτιά σε παραθαλάσσιο οικισμό – Χιλιάδες εκτοπισμένοι
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος



