Επικριτικός απέναντι στη συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων ο Κ.Μίχαλος
Την έντονη αντίδραση των εμποροβιοτεχνών και των ιδιοκτητών φορτηγών έχει προκαλέσει η συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων. Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος χαρακτήρισε τα μπλόκα απαράδεκτα και τόνισε ότι οι επιχειρηματίες καλούνται για άλλη μια φορά να πληρώσουν τα προβλήματα άλλων.
53
Την έντονη αντίδραση των εμποροβιοτεχνών και των ιδιοκτητών φορτηγών έχει προκαλέσει η συνέχιση των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κ.Μίχαλος χαρακτήρισε τα μπλόκα απαράδεκτα και τόνισε ότι οι επιχειρηματίες καλούνται για άλλη μια φορά να πληρώσουν τα προβλήματα άλλων.
Στο ίδιο μήκος κύματος και εκπρόσωποι των ιδιοκτητών φορτηγών, που τόνισαν ότι η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί.
Λόγω των μπλόκων, ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από φορτηγά που μεταφέρουν προϊόντα, τόσο στα συνοριακά περάσματα, όσο και σε κομβικά σημεία του οδικού δικτύου, όπως τα Τέμπη. Κατά διαστήματα, οι αγρότες ανοίγουν ταμπλόκα για ναπεράσουν ορισμέναφορτηγά με ευπαθή -κυρίως- προϊόντα.
Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, μιλώντας σε κανάλια το πρωί της Δευτέρας, τόνισε ότι στην αγορά ήδη σημειώνονται ελλείψεις σε όλα τα εγχώρια προϊόντα, ενώ δεν γίνονται και οι εξαγωγές που τόσο έχουν ανάγκη οι επιχειρηματίες.
Ο κ. Μίχαλος χαρακτήρισε «εξαιρετικά γενναιόδωρο» το πακέτο των 500 εκατ. ευρώ που δίνει η κυβέρνηση για τους αγρότες και επισήμανε πως δεν υπάρχει λόγος για μπλόκα. «Τα προβλήματα δεκαετιών δεν θα λυθούν σε ένα 24ωρο» σημείωσε.
Υπογράμμισε, δε, ότι είναι απαράδεκτο να μην επιτρέπεται η διέλευση πολιτών και επαγγελματιών από εθνικούς δρόμους και τόνισε: «Οι επιχειρηματίες καλούνται άλλη μια φορά να πληρώσουν προβλήματα άλλων. Πέρσι ήταν τα λιμάνια και η ΔΕΗ, φέτος οι αγρότες…»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
- Τα must‑have προϊόντα για το απόλυτο no‑makeup makeup look
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Κεφαλονιά: 19χρονη βρέθηκε νεκρή στην κεντρική πλατεία του Αργοστολίου
- Καύσιμα: Πάνω κάτω οι τιμές στο πετρέλαιο κίνησης
- Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση για σκάνδαλο υποκλοπών και ΟΠΕΚΕΠΕ – «Έχουμε γίνει πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας»
- Τι πρέπει να προσέχετε για να μην χάσετε τον σκύλο σας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442