
Αγγιξε το ρεκόρ ο Ρόντα στον μαραθώνιο της Κωνσταντινούπολης
Κάτω από καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη ο μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης. Στους άνδρες πρώτευσε ο Αιθίοπας Κασίμε Ρόντα και στις γυναίκες η Ρωσίδα Ναϊλια Γιουλαμάνοβα.
89
Κάτω από καταρρακτώδη βροχή διεξήχθη ο μαραθώνιος της Κωνσταντινούπολης. Στους άνδρες πρώτευσε ο Αιθίοπας Κασίμε Ρόντα και στις γυναίκες η Ρωσίδα Ναϊλια Γιουλαμάνοβα.
Μάλιστα ο Αιθίοπας δρομέας άγγιξε την κατάρριψη του παγκοσμίου ρεκόρ της διαδρομής (2.10.56), καθώς σημείωσε χρόνο 2.11.16.
Η Ρωσίδα Γιουλαμάνοβα πέρασε τη γραμμή τερματισμού σε 2.30.17. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσημος προσκεκλημένος της διοργάνωσης ήταν ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στον μαραθώνιο Χαϊλέ Γκεμπρσελασιέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πύργος: Μετέφερε στο νοσοκομείο νεκρό άνδρα μέσα στο πορτ μπαγκάζ
- Άδειες κρατουμένων με «βραχιολάκι» σε όλη τη χώρα – Από 18/5 η καθολική λειτουργία της ηλεκτρονικής επιτήρησης
- Ιαπωνία – Ελλάδα 16-22: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Εθνική πόλο Γυναικών
- «Ανακαλύπτουν νέα εργαλεία»: Πρωτοφανή αύξηση υβριδικών επιθέσεων από τη Ρωσία καταγγέλλει η Πολωνία
- Χανταϊός: Το σημείο «μηδέν» της μόλυνσης – Το μοιραίο bird-watching που έφερε τον ιό στο κρουαζιερόπλοιο
- Οι Πειρατές του Νίκου Κυριακόπουλου μας «ταξιδεύουν» στην εικαστική παράδοση του livre d’artiste


