Ένα μικρό αεροσκάφος της εταιρίας Yeti Airlines συνετρίβη την Τετάρτη κατά τη διάρκεια προσγείωσής του στην περιοχή του Έβερεστ στο Νεπάλ, σκοτώνοντας 17 άτομα, μεταξύ των οποίων και τουρίστες από τη Γερμανία και τη Σουηδία. Μόνος επιζών ο πιλότος, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Κατμαντού.
Ένα μικρό αεροσκάφος της εταιρίας Yeti Airlines συνετρίβη την Τετάρτη κατά τη διάρκεια προσγείωσής του στην περιοχή του Έβερεστ στο Νεπάλ , σκοτώνοντας περίπου 17 άτομα, μεταξύ των οποίων και τουρίστες από τη Γερμανία και τη Σουηδία.
Το αεροσκάφος βρισκόταν στη διαδικασία προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Λούκλα, 150χλμ. βορειοανατολικά του Κατμαντού, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων και εκπροσώπων της αστυνομίας σε εγχώρια ΜΜΕ.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν συνολικά 18 άτομα. Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν 12 Γερμανοί, 2 Ελβετοί τουρίστες και δύο μέλη του πληρώματος από το Νεπάλ.
Η ταυτότητα ενός επιβάτη ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πιλότος του αεροσκάφους από το Νεπάλ είναι ο μόνος επιζών από το δυστύχημα και διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Κατμαντού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το αεροδρόμιο της Λούκλα χρησιμοποιείται από πολλούς ορειβάτες και τουρίστες που μεταβαίνουν στο Έβερεστ ή επιστρέφουν από αυτό.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας