Ράλι Καταλονίας 2008, 7η ειδική: Η προέλαση του Loeb συνεχίζεται
Ράλι Καταλονίας 2008, 7η ειδική
Μετά τη νίκη του και στις έξι ειδικές διαδρομές της πρώτης μέρας του Ράλι Καταλονίας 2008, ο Sebastien Loeb συνέχισε στο ίδιο μοτίβο κερδίζοντας την πρώτη ειδική του δεύτερου σκέλους του αγώνα ώστε να καταφέρει σύντομα να ανοίξει διαφορά ασφαλείας.
Στο μεταξύ, σε αυτή, τη μεγαλύτερη (μήκους 38 χιλιομέτρων) ειδική του αγώνα, ο Francois Duval κατάφερε με το Ford Focus WRC να σπάσει το μονοπώλιο της Citroen, αφήνοντας τον Dani Sordo στην τρίτη θέση της κατάταξης.
Επίσης, διορθώνοντας ως έναν βαθμό τα προβλήματα στις ρυθμίσεις του Subaru Impreza WRC, ο Chris Atkinson πέρασε τον Jari Matti Latvala της Stobart Ford, ανεβαίνοντας έτσι στην έβδομη θέση της γενικής κατάταξης.
Στην κορυφή αυτής, ο Loeb έχει πλέον διαφορά 18,2 δευτερολέπτων από τον Sordo και 42,7 από τον Duval, ενώ ο Hirvonen βρίσκεται σχεδόν οκτώ δευτερόλεπτα πίσω από τον Βέλγο ομόλογό του στη Ford.
auto.in.gr
- Λίβανος: Σειρά νέων ισραηλινών επιδρομών στον νότο – Ενας νεκρός
- Ο εμφύλιος στο Σουδάν συμπλήρωσε 1000 ημέρες από την έναρξή του – Νέα εξοπλιστικό
- Ισημερινός: Βρήκαν 5 ανθρώπινα κεφάλια να κρέμονται σε τουριστική παραλία
- Meta: Μπλόκαρε σχεδόν 550.000 λογαριασμούς στην Αυστραλία κάτω των 16 ετών
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442