Νέα τριήμερη απεργία των υπαλλήλων του υπουργείου Μεταφορών
Συνεχίζουν και εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών, ζητώντας ικανοποίηση χρόνιων αιτημάτων. Νέα τριήμερη απεργία στις 24, 25 και 26 Σεπτεμβρίου.
Συνεχίζουν και εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι υπάλληλοι του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών, καθώς, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η ηγεσία του υπουργείου αρνείται να ικανοποιήσει χρόνια θεσμικά και οικονομικά αιτήματα του κλάδου.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της 48ωρης κινητοποίησης που πραγματοποίησε στις 9 και 10 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογος Υπαλλήλων Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών (ΥΜΕ), προκήρυξε νέα τριήμερη απεργία για την Τετάρτη 24, Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2008.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας