Πρόωρος αποκλεισμός για τον Τσιάμη στο τριπλούν
Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ο Δημήτρης Τσιάμης να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε καλύτερο άλμα στα 16.65μ και αποκλείστηκε πρόωρα, καταλαμβάνοντας την 23η θέση.
26
Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε ο Δημήτρης Τσιάμης να προκριθεί στον τελικό του τριπλούν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Ο Ελληνας πρωταθλητής έκανε καλύτερο άλμα στα 16.65μ και αποκλείστηκε πρόωρα, καταλαμβάνοντας την 23η θέση.
Τα άλματα του: 16.37μ, 16.65μ, 16.48μ. Το όριο για την 12αδα του τελικού ήταν 17.10μ.
Ο Καρδιτσιώτης τριπλουνίστας ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά την ολοκλήρωση των προσπαθειών του και την αποτυχία του να περάσει στον τελικό του αγωνίσματος: «Σίγουρα περίμενα κάτι καλύτερο από τα 16.65μ. Τουλάχιστον ένα προσωπικό ρεκόρ. Δεν τα κατάφερα. Δεν μου βγήκαν τα άλματα.
Δεν ξέρω τι έφταιξε… Σίγουρα έκανα λάθη. Ηταν ο χειρότερος φετινός μου αγώνας και έτυχε να είναι στους Ολυμπιακούς. Εκανα καλή προετοιμασία, αλλά στους αγώνες δεν είναι μόνο θέμα προετοιμασίας, πρέπει να λειτουργείς σωστά και να μην κάνεις λάθη.»
Οι «12» του τελικού
1ο γκρουπ
1. Φίλιπς Αϊντόγου (Βρετανία) 17.44μ
2. Νέλσον Εβορα (Πορτογαλία) 17.34μ
3. Αρνιε Νταβίντ Τζιράτ (Κούβα) 17.30μ
4. Ιγηκόρ Σπασοβκόντσκι (Ρωσία) 17.23μ
5. Μαριάν Οπρέα (Ρουμανία) 17.17μ
6. Ζαντέλ Γκρεγκόριο (Βραζιλία) 17.15μ
7. Βίκτορ Κουζνιέτσοφ (Ουκρανία) 17.11μ
Β΄γκρουπ
1. Γιανξί Λι (Κίνα) 17.30μ
2. Λέβαν Σαντς (Μπαχάμες) 17.25μ
3. Ονοσι Ατσικ (Βρετανία) 17.18μ
4. Έκτορ Ντάιρο Φουέντες (Κούβα) 17.14μ
5. Μομσίλ Καραϊλίεφ (Βουλγαρία) 17.12μ
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- H επόμενη μέρα μετά την επίθεση στο Ιράν – Πώς θα κινηθούν οι παγκόσμιες αγορές
- Ηχούν σειρήνες στο Τελ Αβίβ – Ιρανική επίθεση στην πρωτεύουσα του Ισραήλ
- Ο Ντόναλντ Τραμπ είδε τη φωτογραφία της σορού του Αλί Χαμενεΐ, αναφέρουν ισραηλινά ΜΜΕ
- Τουλάχιστον 18 ανήλικες αθλήτριες νεκρές και δεκάδες τραυματίες στο Ιράν – Φόβος για περισσότερα θύματα
- Ιράν: Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-1: Ανώτεροι οι ερυθρόλευκοι

