
Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η ηθοποιός Κριστίνα Απλγκέιτ
Η ηθοποιός Κριστίνα Απλγκέιτ, η κόρη της οικογένειας Μπάντι στη διάσημη τηλεοπτική σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Η νόσος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και μετά την ενδεδειγμένη θεραπεία αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.
51
Η ηθοποιός Κριστίνα Απλγκεϊτ, που έγινε διάσημη ερμηνεύοντας στην τηλεοπτική σειρά Παντρεμένοι με Παιδιά την αφελή κόρη Κέλι Μπάντι, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.
Η νόσος βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και η ηθοποιός αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, ανακοίνωσε η εκπόσωπό της, Αμ Βαν Ίντεν.
«Η Κριστίνα ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπεία και οι γιατροί της είναι σίγουροι ότι θα αναρρώσει πλήρως» δήλωσε.
Η Απλγκέιτ, η μητέρα της οποίας είχε προσβληθεί από δύο μορφές καρκίνου στον μαστό και τον τράχηλο, έχει γίνει εθελόντρια στην προσπάθεια αφύπνισης και συγκέντρωσης κονδυλίων για τις έρευνες για τον καρκίνο του μαστού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για υπόθεση εκβίασης σε βάρος διαχειριστή εταιρείας
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως καθόρισε μια «κίτρινη γραμμή» στον Λίβανο
- ΚΚΕ: Καθυστερημένη η παραίτηση του «πτυχιούχου» στη συγκάλυψη του σκανδάλου ΟΠΕΚΕΠΕ, Λαζαρίδη
- Γύθειο: Το τέλος ενός ιστορικού τοπόσημου – Καταρρέει το εμβληματικό ναυάγιο «Δημήτριος»
- Ηλιούπολη: Η αστυνομία ζητά πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο



