
Επίθεση Σαρρή κατά των «Βαρδινογιαννείων»
Ο Παναγιώτης Σαρρής με ανακοίνωσή του επιτίθεται στους διοργανωτές των «Βαρδινογιαννείων», επειδή δεν τον άφησαν να αγωνισθεί στα 100μ. στο συγκεκριμένο μίτινγκ. Ο πρωταθλητής μας επισημαίνει, ότι τον ενδιέφερε η συμμετοχή του στα 100μ., καθώς ήταν η τελευταία του ευκαιρία να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
89
Ο Παναγιώτης Σαρρής με ανακοίνωσή του επιτίθεται στους διοργανωτές των «Βαρδινογιαννείων», επειδή δεν τον άφησαν να αγωνισθεί στα 100μ. στο συγκεκριμένο μίτινγκ.
Ο πρωταθλητής μας επισημαίνει, ότι τον ενδιέφερε η συμμετοχή του στα 100μ., καθώς ήταν η τελευταία του ευκαιρία να πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο Σαρρής δεν παραλείπει να βάλλει κατά του ΣΕΓΑΣ, αλλά και της Επιτροπής Υψηλού Αθλητισμού επισημαίνοντας, ότι «η αντιμετώπισή μου δεν αξίζει ούτε σε εμένα, ούτε σε οιονδήποτε αθλητή αυτού του επιπέδου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Τσουκαλάς: Η ομιλία Μητσοτάκη είναι η προσωποποίηση του τακτικισμού και του τυχοδιωκτισμού
- Αέρας δηλητήριο – Πόσοι Έλληνες πεθαίνουν κάθε χρόνο από ατμοσφαιρική ρύπανση;
- Τα 9 «θέλω» του Μουρίνιο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης
- Δολοφονία Μοσχούρη: Οι δράστες σχεδίαζαν μια ακόμα δολοφονία ατόμου που είχε σχέσεις με τη Greek Mafia
- Νέα στοιχεία για Predator και κατασκοπεία κατέθεσε ο Χρ. Σπίρτζης στον Αρειο Πάγο – Ζήτησε εξαίρεση Τζαβέλλα και ανάσυρση της υπόθεσης από το αρχείο
- Δάφνη Καραβοκύρη: Πότε ξεκίνησε η νευρική ανορεξία




