102

Οι Νίκος Κουνενάκης και Κοσμίν Μπαρκαουάν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΟΦΗ, καθώς συμφώνησαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τους Κρήτες.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ του Ηρακλείου, «ο Νίκος Κουνενάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Φανούρη Βατσινά και συμφώνησε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του με την ομάδα μας για τρία ακόμη χρόνια. Επίσης ο Κοσμίν Μπαρκαουάν συμφώνησε με τον κ. Φ. Βατσινά να ανανεωθεί το συμβόλαιο του τρία (2+1) ακόμη χρόνια.»

Στο μεταξύ, με τους Κουνενάκη και Πυθαρούλη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, διεξήχθησαν οι σημερινές προπονήσεις του ΟΦΗ.

Οι τερματοφύλακες της ομάδας έκαναν και σήμερα ατομική προπόνηση, ενώ ο Μπαρκαουάν, ο οποίος επέστρεψε σήμερα στο Ηράκλειο, άρχισε το απόγευμα προπονήσεις για τη νέα σεζόν. Μάλιστα, για μερικές ημέρες ο Ρουμάνος αμυντικός θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ