
«Μια ακόμη χρονιά και τέλος» λέει ο Φίγκο, προς Ίντερ ο Κουαρέσμα
Ο Λουίς Φίγκο συμφώνησε και ανανέωσε με την Ιντερ για ακόμη έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα. «Δεν ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με απογοητευτικό τρόπο» δήλωσε ο 35χρονος Πορτογάλος. Στην Ίντερ ο Κουαρέσμα σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα.
89
Ο Λουίς Φίγκο συμφώνησε και ανανέωσε με την Ιντερ για ακόμη έναν χρόνο, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι αυτή θα είναι και η τελευταία του χρονιά στα γήπεδα.
«Την τελευταία σεζόν έμεινα αρκετά εκτός δράσης, εξαιτίας συχνών τραυματισμών. Δεν ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου με απογοητευτικό τρόπο.
»Ηθελα άλλον ένα χρόνο για να αποδείξω κάτι και νιώθω υπέροχα που η Ιντερ θα μου δώσει αυτή τη δυνατότητα», δήλωσε ο 35χρονος Πορτογάλος στην «Gazzetta dello Sport».
Στην Ιντερ ο Κουαρέσμα σύμφωνα με δημοσιεύματα
Τη φανέλα της Ίντερ θα ενδυθεί, και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Ρικάρντο Κουαρέσμα, όπως υποστηρίζει η πορτογαλική εφημερίδα A Bola. Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής της Πόρτο αποφάσισε να ακολουθήσει στους «νερατζούρι» τον πρώην προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο.
Εκείνο που δεν έχει πάντως διευκρινιστεί μέχρι τώρα, καθώς οι συζητήσεις διαρκούν ακόμη, είναι η αποζημίωση που θα πρέπει να καταβάλει η Ίντερ στην πορτογαλική ομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- ΕΚΠΑ: Ανάμνηση νόστιμη και ευχάριστη
- Λέσβος: Κτηνοτρόφοι απέκλεισαν ξανά το λιμάνι της Μυτιλήνης – Ο λόγος που διαμαρτύρονται
- Με προβλήματα η επιστροφή των τελευταίων εκδρομέων του Πάσχα – Πού καταγράφεται μποτιλιάρισμα
- Τοξικό αφεντικό: Τι είναι η «σκοτεινή ηγεσία» και πώς να την αποφύγετε
- Τι σημαίνει να είσαι καλά; Μελέτη αναγνωρίζει τις προϋποθέσεις για ψυχική υγεία
- Αποκάλυψη του πρώην GM της Αρμάνι Μιλάνο: «Είχαμε συμφωνήσει με Ντόρσεϊ και Μιλουτίνοφ»





