
Νέα καταδίκη της Ναόμι Κάμπελ σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας
Δεν αφήνει το... σφουγγαρόπανο η Ναόμι Κάμπελ, η οποία καταδικάστηκε από δικαστήριο του Λονδίνου σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας για επίθεση σε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο του Χίθροου. Το μοντέλο είχε καταδικαστεί και παλαιότερα σε μια εβδομάδα κοινωφελούς εργασίας.
91
Δεν αφήνει το… σφουγγαρόπανο η Ναόμι Κάμπελ, η οποία καταδικάστηκε την Παρασκευή από δικαστήριο του Λονδίνου σε 200 ώρες κοινωφελούς εργασίας επειδή είχε επιτεθεί σε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
Η Ναόμι Κάμπελ παραδέχτηκε την ενοχή της και, μολονότι αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης έως και 18 μηνών, το δικαστήριο της επέβαλε μόνο κοινωνική εργασία.
Το περιστατικό που την οδήγησε στις αίθουσες του δικαστηρίου έλαβε χώρα στις 3 Απριλίου, όταν το 38χρονο μοντέλο δημιούργησε επεισόδιο μέσα σε ένα αεροσκάφος της British Airways, μαθαίνοντας ότι είχε χαθεί μία αποσκευή της.
Στη συνέχεια επιτέθηκε στους αστυνομικούς που κλήθηκαν να την απομακρύνουν από το αεροπλάνο, ενώ έβρισε και τον πιλότο.
Η Ναόμι Κάμπελ είχε καταδικαστεί και παλαιότερα σε μια εβδομάδα κοινωφελούς εργασίας, μετά από επίθεσή της στην οικιακή της βοηθό, Ανα Σκολαβίνο, το Μάρτιο του 2006.
Αφού ασκήσει την κοινωφελή της εργασία, θα είναι η νέα «ιέρεια» της διαφημιστικής καμπάνιας του οίκου Υβ Σεν-Λοράν για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2008-9.
Ο οίκος ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η Βρετανίδα σταρ της πασαρέλας θα είναι η νέα εκπρόσωπός του στη διαφημιστική εκστρατεία που θα ξεκινήσει από τα διεθνή περιοδικά τον προσεχή Αύγουστο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΣΥΡΙΖΑ: Άριστος στην προπαγάνδα ο Γεωργιάδης – Να φύγει και από αντιπρόεδρος της ΝΔ και από το Υπουργικό Συμβούλιο
- «Eίμαι κι εγώ θύμα, όπως και τα παιδιά μου» – Η πρώην σύζυγος του αστυνομικού της Βουλής μιλά στο in
- Σοβαρό τροχαίο με παράσυρση και εγκατάλειψη 16χρονης στη Λιοσίων – Σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ η ανήλικη
- Ο συνιδρυτής του Netflix αποχωρεί – Ξεκίνησε πουλώντας ηλεκτρικές σκούπες, έφτασε στα 5,8 δισ. δολάρια
- Με τις ευλογίες του Μαξίμου το ανοιχτό μπούλινγκ Γεωργιάδη στην ευρωπαϊκή εισαγγελία
- LIVE: Άρης – Βόλος




