Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Την παραγωγή του Prius και επί αμερικανικού εδάφους σχεδιάζει η Toyota

Την παραγωγή του Prius και επί αμερικανικού εδάφους σχεδιάζει η Toyota

Στο εργοστάσιο όπου κατασκευάζονται τα αμερικανικών προδιαγραφών Corolla, Tacoma αλλά και η Pontiac Vibe θα συναρμολογείται στο μέλλον το Prius.

Στο Fremont της Καλιφόρνια, όπου διαθέτει κοινή μονάδα παραγωγής με τη General Motors σχεδιάζει να κατασκευάζει το Prius η Toyota.

Η ιαπωνική φίρμα κατέληξε σε αυτήν απόφαση δεδομένης της αυξημένης ζήτησης για φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα στην Καλιφόρνια και όσον αφορά την υλοποίησή της, η ιαπωνική φίρμα σκοπεύει να εισάγει τα μέρη του αυτοκινήτου από τις μονάδες παραγωγής στην Ιαπωνία και να τα συναρμολογεί στο συγκεκριμένο εργοστάσιο το οποίο εγκαινιάσθηκε το 1984.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στον πλαίσιο του στόχου πώλησης 1 εκ. υβριδικών Toyota, αρχής γενομένης από το 2010.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο