
Ο Σάχα ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ
Πολύ κοντά στην τρίτη της μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς μετά την απόκτηση του Αντώνη Ρίκκα και του Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς, και ο πρώην τερματοφύλακαε της Σαν Λορέντζο, Ντιέγκο Σάχα ετοιμάζεται να φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα. «Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία» αποκάλυψε ο Σάχα, στην εφημερίδα «Εξέδρα».
- Το βιογραφικό ενός «δανεικού» που αναδείχτηκε κορυφαίος στη Ν. Αμερική
26
H ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης της μεταγραφής ενόψει της επόμενης περιόδου, αποκτώντας τον Aργεντίνο τερματοφύλακα Σεμπάστιαν Σάχα.
Ο 29χρονος πορτιέρο έμεινε ελεύθερος από την Σαν Λορέντζο και σύμφωνα με δηλώσεις του που φιλοξενεί η εφημερίδα «Εξέδρα», ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία» αποκάλυψε ο Σάχα. «Αυτό τουλάχιστον μου έχει μεταφερθεί από τους εκπροσώπους μου. Θα φανεί, βέβαια, στο άμεσο μέλλον τι θα συμβεί».
Ο Σάχα διέψευσε επίσης τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να μην ενδιαφέρεται να επιστρέψει στην Ευρώπη (έχει περάσει από Μπρέσια, Ράγιο Βαγιεκάνο και Κόρντομπα), αλλά να παραμείνει στην Αργεντινή.
«Αυτό δεν είναι αλήθεια, ποιος λέει κάτι τέτοιο;» αναρωτήθηκε. «Εκτιμώ ότι στην Ελλάδα θα είμαι περισσότερο ικανοποιημένος. Αλλωστε θα μπορούσα ήδη να είχα συμφωνήσει με κάποια από τις ομάδες της Αργεντινής που μου έχουν κάνει πρόταση».
Αν και ο Σάχα δεν ανήκει πλέον σε κάποιο σύλλογο, η ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό (περίπου 500.000 ευρώ) στην εταιρία μάνατζερ που κατέχει τα δικαιώματά του.
Εφόσον τα πράγματα εξελιχθούν ευνοϊκά για την «Ενωση», ο Αργεντίνος γκολκίπερ θα γίνει ο τρίτος παίκτης που αποκτούν οι κιτρινόμαυροι αυτή τη μεταγραφική περίοδο, μετά τους Αντώνη Ρίκκα και Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κουτσούμπας: Απαιτείται η δωρεάν διέλευση από τα διόδια τις μέρες του Πάσχα
- Υπαρκτός νεοφιλελευθερισμός
- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα φέτας μετά τον εντοπισμό παθογόνου μικροοργανισμού
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν στο Μουσείο (pics, vid)
- Srdjan Ivanovic: Ο ντράμερ των Blazin’ Quartet μιλά για τη τζαζ και το νέο δίσκο τους
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου





