
Επιμένει ισπανικά ο Μπασινάς και είναι μία ανάσα από την Μπέτις
Ο Αγγελος Μπασινάς δεν επιθυμεί να αφήσει την primera division και είναι έτοιμος να αποδεχθεί πρόταση που κρατά στα χέρια του -όπως αναφέρει η Estadio Deportivo- από την Μπέτις, καθώς η αποχώρησή του από τη Μαγιόρκα θεωρείται δεδομένη. Γαλλικά δημοσιεύματα τον στέλνουν στην Γαλατάσαραϊ.
89
Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπέτις φέρεται να βρίσκεται ο Αγγελος Μπασινάς. Το ενδιαφέρον της ομάδας της Ανδαλουσίας για τον Eλληνα διεθνή είναι δεδομένο, όπως και η αποχώρησή του από τη Μαγιόρκα, με δημοσίευμα της Estadio Deportivo να κάνει λόγο για πρόταση διετούς συμβολαίου έναντι 800.000 ευρώ, ενδεχόμενο στο οποίο ο Μπασινάς είναι θετικός.
Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Primera Division και, αν και έχει προτάσεις και από άλλες ισπανικές ομάδες, προτιμά την ομάδα της Ανδαλουσίας.
Ο εκπρόσωπος του παίκτη βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Μπέτις, με τους βερδιμπλάνκος να θέλουν να εξασφαλίσουν την θετική απάντηση του Μπασινά πριν από την έναρξη του EURO 2008.
Πάντως, αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχουν και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον της Γαλατάσαραϊ για τον Μπασινά συνεχίζει να υφίσταται. Από τον περασμένο Ιανουάριο, οι ιθύνοντες της τουρκικής ομάδας είχαν κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα μέσου, αλλά ο παίκτης προτίμησε να μείνει στη Μαγιόρκα. Όπως αναφέρουν, γαλλικά ΜΜΕ, η αποχώρηση του Αχμέτ Μπαρούσο (έληξε ο δανεισμός του και επέστρεψε στη Ρόμα) αναγκάζει τη «Γαλατά» να επανεξετάσει την περίπτωση του Μπασινά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υπαρκτός νεοφιλελευθερισμός
- ΕΦΕΤ: Ανακαλείται παρτίδα φέτας μετά τον εντοπισμό παθογόνου μικροοργανισμού
- Ολυμπιακός: Οι παίκτες της Ακαδημίας βρέθηκαν στο Μουσείο (pics, vid)
- Srdjan Ivanovic: Ο ντράμερ των Blazin’ Quartet μιλά για τη τζαζ και το νέο δίσκο τους
- Δίκη Predator: Στις 11 Δεκεμβρίου ορίστηκε η έφεση των Ντίλιαν, Χάμου, Μπίτζιου, Λαβράνου
- Το Artemis II πλησιάζει την πιο κρίσιμη στιγμή – Μετεωρική επιστροφή με 40.000 χλμ/ώρα





