
Στη θέση καλλιτεχνικού διευθυντή του φεστιβάλ Δράμας και πάλι ο Α.Παπαδόπουλος
Καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας επανεξελέγη ο Αντώνης Παπαδόπουλος μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού ΣυμΒουλίου του Φεστιβάλ το Σάββατο.
98
Την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αντώνη Παπαδόπουλου ανανέωσε το Σάββατο το ΔΣ του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, με την επανεκλογή του στη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ.
Υπενθυμίζεται ότι το 31ο Φεστιβάλ Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, το 14ο Διεθνές φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας και το «digi2008» φεστιβάλ ψηφιακών ταινιών, θα διεξαχθούν από τις 14 μέχρι της 20 Σεπτεμβρίου στην πόλη της Δράμας.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Tο μπολάκι με τα κοσμήματα που το έχετε;» – Οι διάλογοι από τη δράση της σπείρας που εξαπατούσε πολίτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ
- Πάρτι στα αποδυτήρια της Φενέρμπαχτσε και… μπουγέλο στον Γιασικεβίτσιους (vid)
- Υπάρχουν και κερδισμένοι στον πόλεμο στο Ιράν: Εταιρείες και τράπεζες είδαν την κρίση ως ευκαιρία
- «Chios Pass 2026» – «Kythira Pass 2026»: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις
- Εν αναμονή της απάντησης του Ιράν οι ΗΠΑ – Πάνω από 30 νεκροί στον Λίβανο και ισραηλινές επιδρομές στη Δ. Όχθη
- Σκάνδαλο κατασκοπείας στο αγγλικό ποδόσφαιρο, για… 200.000.000 λόγους!






