
Την ειδοποίηση να βρει ομάδα έλαβε ο Ντομί από τον Ολυμπιακό
Tην «πόρτα της εξόδου» ανοίγει ο Ολυμπιακός στον Ντιντιέ Ντομί . Ο Γάλλος αμυντικός ειδοποιήθηκε να περάσει τη Δευτέρα από τα γραφεία της ΠΑΕ κι εκεί έμαθε πως θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να διευρευνήσουν τις διαθέσεις και του Ραούλ Μπράβο.
66
Tην «πόρτα της εξόδου» ανοίγει ο Ολυμπιακός στον Ντιντιέ Ντομί . Ο Γάλλος αμυντικός ειδοποιήθηκε να περάσει τη Δευτέρα από τα γραφεία της ΠΑΕ κι εκεί έμαθε πως θα πρέπει να αναζητήσει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, καθώς επιθυμία της «ερυθρόλευκης» διοίκησης είναι να λυθεί από τώρα το συμβόλαιό του, που ισχύει έως το καλοκαίρι του 2009.
Κάτι ανάλογο έχει γίνει και με τους Λούα Λούα και Ζούλιο Σέζαρ, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να διευρευνήσουν τις διαθέσεις και του Ραούλ Μπράβο, όμως δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι ο Ισπανός ακριβοπληρωμένος άσος θα δεχθεί να λύσει το σμυβόλαιό του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Άνω Πατήσια: «Διέσχιζε τον δρόμο και βρέθηκε στο τυφλό σημείο του φορτηγού» – Πώς έγινε το δυστύχημα με θύμα την ηλικιωμένη
- Αλιείς: Άνοιξε η εφαρμογή για ένταξη στο πρόγραμμα στήριξης – Προϋποθέσεις και χρηματοδότηση
- Τράπεζα της Ελλάδος: «Οργανισμός ισχυρός, αλλά και εξ υποχρεώσεως νομικώς ανιδιοτελής»
- «Γιατί περιμένουμε από τα παιδιά να τους αρέσει η ζωή με αυτόν τον κόσμο που κληρονομούν;»
- ΜακΚόλουμ: «Θα ήθελα να δω τον Ολυμπιακό να παίρνει Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ, αλλά…»
- BHMAGAZINO: Στο Grand Prix του Μονακό μαζί με τη νέα ελίτ πιλότων της Formula 1


