
Μπέτις καλεί Κυργιάκο αλλά τον θεωρεί ακριβό
Ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι δύο «αιώνιοι», και στη λίστα των... μνηστήρων ήρθε να προστεθεί και η Μπέτις. Οπως αποκαλύπτει η Marca, ο Έλληνας διεθνής είναι ο διακαής πόθος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Μανουέλ Μπομπαρλέτ, αλλά η τιμή του φαντάζει απαγορευτική.
89
Ο Σωτήρης Κυργιάκος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων και οι δύο «αιώνιοι», και στη λίστα των… μνηστήρων ήρθε να προστεθεί και η Μπέτις. Οπως αποκαλύπτει η Marca, ο Έλληνας διεθνής είναι ο διακαής πόθος του αθλητικού διευθυντή της ομάδας, Μανουέλ Μπομπαρλέτ, αλλάη τιμή του φαντάζει απαγορευτική.
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο παίκτης μένει ελεύθερος από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι και δεν θέλει να συνεχίσει στη Γερμανία, ενώ αναφέρει και το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τονίζοντας, όμως, ότι ο Κυργιάκος ονειρεύεται να αγωνιστεί στην Primera Division.
Ανασταλτικό παράγοντα στην πιθανή μεταγραφή του παίκτη αποτελεί ότι το κόστος της μετακίνησής του θα είναι αρκετά υψηλό, ενώ οι άλλοι παράγοντες της ομάδας εκφράζουν τις αμφιβολίες τους για τον παίκτη, γιατί δεν τον έχουν δει από κοντά.
Στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας βρίσκεται επίσης και ο Ματζίντ Μπουγκερά της Τσάρλτον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς – Πώς οι θάνατοι του Λουκ Πέρι και της Σάνεν Ντόχερτι «έσωσαν» την Τζένι Γκαρθ
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα είδε από κοντά την πρόκριση της Βαλένθια (pic)
- Ουκρανία: Εντολή για τη σύλληψη του Αντρίι Γερμάκ, πρώην προσωπάρχη του Ζελένσκι, για διαφθορά
- Δήμος Χαλκηδόνος: Ικανοποίηση για τον διαγωνισμό του ΟΣΕ για την απομάκρυνση παλαιών βαγονιών
- Άνω Πατήσια: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε γυναίκα
- ΠΑΣΟΚ για Γεωργιάδη: Ο επαγγελματίας λασπολόγος επιχειρεί να διασώσει μια κυβέρνηση βυθισμένη στη διαφθορά
