89

Ταπεινωτική χαρακτήρισε ο Αντώνης Νικοπολίδης την ήττα του Ολυμπιακού με 4-0 από την ΑΕΚ και δεν έψαξε δικαιολογίες για την κάκιστη εμφάνιση της ομάδας του. «Να αναλογιστεί ο κάθε ένας από μας τις ευθύνες του. Παραμένουμε το φαβορί για τον τίτλο» τόνισε ο διεθνής τερματοφύλακας.

Και συνέχισε:

«Θα μπορούσες να πεις πολλά πράγματα, αλλά όλα θα ακουστούν σαν δικαιολογία. Ήμασταν πολύ κακοί, ιδιαίτερα στο α ημίχρονο και στα πρώτα 20 λεπτά, με το δύο γκολ που πέτυχε η ΑΕΚ, το παιχνίδι είχε κριθεί. Κανείς δεν κοιτάει τη βαθμολογία όταν ξεκινάει το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να μπούμε καλά από το πρώτο λεπτό, όμως δεν τα καταφέραμε. Χάσαμε την ψυχραιμία μας. Στο β ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο να ανατρέψουμε την κατάσταση. Μπήκαμε στα πρώτα 10-15 της επανάληψης για να βάλουμε ένα γκολ και να ξαναμπούμε στο ματς. Δεν τα καταφέραμε και ο χρόνος κυλούσε σε βάρος μας».

Ο έμπειρος γκολκίπερ πρόσθεσε:

«Δεν είναι μόνο οιτρεις βαθμοί που χάσαμε. Αυτή η ήττα έχει αντίκτυπο σε μας, στην ομάδα. Μας πικραίνει πολύ. Θέλαμε να τελειώσουμε την υπόθεση τίτλος. Με ψυχραιμία να κοιτάξουμε τη συνέχεια.

Όσο για την συνέχεια, ο Νικοπολίδης είπε:

«Θέλουμε να κερδίσουμε τα επόμενα τρία παιχνίδια και να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά χρειάζεται δύναμη όταν προέρχεσαι από μια ταπεινωτική ήττα. Απαιτείται δύναμη και αποφασιστικότητα. Ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να βρει τα ψυχικά αποθέματα για να αντεπεξέλθει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση, κάτι που έχουμε ζήσει όλοι στο παρελθόν. Τα σημαντικό είναι βγεις νικητής και χρειάζεται δύναμη και αποφασιστικότητα».

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού κατέληξε λέγοντας:

«Πάντα εμείς είμαστε το φαβορί. Έχουμε ευκαιρία να το κατακτήσουμε εφόσον είμαστε πρώτοι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr