
Χειρουργήθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης, εκτός δράσης έως 1,5 μήνα
Σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο υποβλήθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας αναμένεται να επιστρέψει σε αγωνιστική δράση σε 1-1.5 μήνα, οπότε και θα μπει και στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
66
Σε χειρουργική επέμβαση στον μηνίσκο υποβλήθηκε ο Ηλίας Ηλιάδης. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας αντιμετώπιζε εδώ και μερικές ημέρες πρόβλημα στο αριστερό πόδι του, με αποτέλεσμα η επέμβαση να κριθεί επιβεβλημένη.
Ο χρόνος επιστροφής του στα τατάμι υπολογίζεται σε 1-1.5 μήνα, οπότε και θα μπει και στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Στενά του Ορμούζ: Κανένα πλοίο «δεν έχει καταφέρει να σπάσει τον αποκλεισμό», δηλώνουν οι ΗΠΑ
- Μνημείο στην Ουάσιγκτον: «Αψίδα του Θριάμβου των Ηνωμένων Πολιτειών» θα είναι η επίσημη ονομασία του
- Ιράν: Θα βυθίσουμε τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ, απειλεί σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Ιράν: Η Ουάσιγκτον δεν θα παρατείνει την προσωρινή αναστολή των κυρώσεων για το πετρέλαιο της Ρωσίας
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Τι θα φέρει το πρώτο γεωτρύπανο
- Λίβανος: Ο Τραμπ θα επικροτούσε ενδεχόμενη κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χεζμπολάχ



