89

Ο τραυματισμός του Πατρίκ Ογκουνσότο επισκίασε την ευφορία του Νίκου Καραγεωργίου και των ανθρώπων του Εργοτέλη για τη μεγάλη νίκη στο Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Ο Νιγηριανός φορ υπέστη ελαφρύ τράβηγμα στον δικέφαλο, αλλά σύμφωνα με το ιατρικό τιμ της ομάδας η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία, θα επανεξεταστεί, όμως, μέσα στις επόμενες ημέρες.

Πλην του Ογκουνσότο, τραυματίες παραμένουν οι Μελισσάς (τενοντίτιδα), Πόζα (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), Κοιλιάρας Γ. (τράβηγμα στον τετρακέφαλο) και Μαυρουδής (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο).

Παρά πάντως τα προβλήματα, το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και όλοι είναι αισιόδοξοι πως τελικά ο Εργοτέλης θα καταφέρει στο τέλος να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές των κρητικών έχουν ρεπό  και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 09:30 το πρωί της Τρίτης για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον «τελικό – παραμονής» με τον Λεβαδειακό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr