
Η διπλή ευκαιρία του Ηρακλή και ο μονόδρομος του Ολυμπιακού
Τετάρτη και Πέμπτη διεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, με τις δύο ελληνικές που συμμετέχουν στη διοργάνωση να διεκδικούν την πρόκρισή τους στο φάιναλ-4. Διπλή ευκαιρία, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο φάιναλ-4 έχει ο Ηρακλής, ο οποίος ρίχνεται πρώτος στη μάχη.
26
Τετάρτη και Πέμπτηδιεξάγονται οι δεύτεροι αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Συνομοσπονδίας, με τις δύο ελληνικές που συμμετέχουν στη διοργάνωση να διεκδικούν την πρόκρισή τους στο Φάιναλ-4. Διπλή ευκαιρία, ώστε να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Φάιναλ -4 έχει ο Ηρακλής, ο οποίος ρίχνεται πρώτος στη μάχη.
Η ομάδα του Άντερς Κρίστανσον, ύστερα από την επικράτησή της στον Εύοσμο με 3-1 (19-25, 25-22, 25-19, 25-23), χρειάζεται άλλη μία νίκη σε βάρος της Φακέλ στη ρεβάνς της Ρωσίας που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (20/02,17.30). Σε περίπτωση ήττας, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στο «χρυσό σετ» των 15 πόντων.
Νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να διεκδικήσει το εισιτήριο της πρόκρισης στο Φάιναλ-4, μέσω του «χρυσού σετ», θέλει και ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Ρόμα.
Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι ηττήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη με 3-0 σετ (25-21, 25-21, 25-16) αντιμετωπίζουν την Πέμπτη (21/02, 21.00) την ιταλική ομάδα στη ρεβάνς της Ρώμης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Eurovision 2026: Απόψε στη σκηνή ο Akylas με το «Ferto» – Η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό
- Οι ανατροπές που φέρνει το χωροταξικό στον τουρισμό σε Airbnb και ξενοδοχεία – Οι αντιδράσεις
- Θυμός: Πως μπορούμε να τον «πετάξουμε» από πάνω μας;
- Βιετνάμ: Φρικτό εργατικό δυστύχημα – Βιομηχανικός τεμαχιστής «ρούφηξε» 34χρονο
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού



