
Ψάχνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Με στόχο να κάνουν την Τετάρτη το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ των γυναικών, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παίξουν, αντίστοιχα, με τη Ραμπίτα από το Αζερμπαϊτζάν και τη Δρέσδη.
26
Με στόχο να κάνουν την Τετάρτη το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ των γυναικών, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα παίξουν, αντίστοιχα, με τη Ραμπίτα από το Αζερμπαϊτζάν και τη Δρέσδη.
Οι «ερυθρόλευκες» θα φιλοξενήσουν το απόγευμα (18:00) της στο κλειστό του Ρέντη την ομάδα του Μπακού. Την ίδια ώρα οι πρωταθλήτριες Ελλάδας θα υποδεχθούν τις Γερμανίδες. Οι δεύτεροι αγώνες θα διεξαχθούν στις 30 (Δρέσδη-Παναθηναϊκός) και 31 Ιανουαρίου (Ραμπίτα-Ολυμπιακός).
Για την πρόκριση απαιτούνται δύο νίκες. Αν οι ομάδες σημειώσουν από μία νίκη, η πρόκριση θα παιχθεί στο «χρυσό σετ». Αν ο Παναθηναϊκός προκριθεί στην επόμενη φάση, θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζεύγους Καρσίγιακα Σμύρνης (Τουρκία)-Λας Πάλμας (Ισπανία).
Αντίστοιχα, σε περίπτωση πρόκρισης του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκες» θα παίξουν με το νικητή της αναμέτρησης Μούζινα (Πολωνία)-Ιμολα (Ιταλία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Γαλλία: Τα Στενά του Ορμούζ πρέπει να ανοίξουν ξανά, αλλά «όχι με οποιοδήποτε τίμημα»
- Λίβανος: Ο Γκουτέρες καλεί «όλα τα μέρη» να τηρήσουν «πλήρως» την κατάπαυση του πυρός
- Τραμπ: Ο πάπας Λέων είναι ελεύθερος να λέει ό,τι θέλει, αλλά έχει αδυναμίες στην εξωτερική πολιτική
- Το Ιράν χαιρετίζει τη συμφωνία του Λιβάνου με το Ισραήλ – «Εντάσσεται» στην εκεχειρία με τις ΗΠΑ
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: – Παραιτηθείτε… – Δεν εκβιάζομαι…
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό