66

Η κατάσταση του Σεμπαστιάν Ρομέρο προβληματίζει τον Ζοζέ Πεσέιρο ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Ο μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε τραυματίας από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και την Τρίτη θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Το προπονητικό πρόγραμμα της Δευτέρας περιλάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στην Καλαμαριά, με εξαίρεση τον Αντρέας Ιβανσιτς που γυμνάστηκε κανονικά με τους υπόλοιπους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τζόζεφ Ενακαρίρε (δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι), ενώ θεραπεία ακολούθησαν για προληπτικούς λόγους οι Σιόντης, Μάτος.

Στο μεταξύ, ο Πεσέιρο «έκλεισε» φιλικό με τον Ηλυσιακό, για την Τετάρτη (16:00), στην Παιανία. Το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων και εκπροσώπων του Τύπου, κάτι που σημαίνει πως ο Πορτογάλος προπονητής σίγουρα θα δοκιμάσει κάποια πλάνα ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ