66

Ο Τάκης Λεμονής βλέπει το προπονητικό κέντρο του Ρέντη να… γεμίζει – έτσι όπως άδειαζε τις προηγούμενες εβδομάδες – καθώς οι παίκτες του ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους. Τη Δευτέρα ήταν η σειρά του Γκαλέτι να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και ο Αργεντινός διεθνής ακραίος μεσοεπιθετικός θα είναι στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αντιθέτως, ο Στολτίδης, ο οποίος έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική, έκανε μόνο θεραπεία, ενώ ο Λούα Λούα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα καθώς έχει προσβληθεί από ίωση. Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές, πάντως, υπολογίζονται κανονικά από τον τεχνικό τους για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ως προς τους υπόλοιπους παίκτες που περιλαμβάνονται στη λίστα των τραυματιών, ο Λεντέσμα έκανε ατομικό πρόγραμμα (προπονήθηκε και στο γυμναστήριο και στο γήπεδο), όπως επίσης και οι Νε, Ντομί. Η προπόνηση της Τρίτης θα διεξαχθεί στις 12:00. Όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, η Μονακό ζήτησε δύο εισιτήρια για το ντέρμπι, το οποίο θα παρακολουθήσει ο εκπρόσωπός της Φιλίπ Τάις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ