
Η Λίβερπουλ ανανέωσε με Φίναν και κινείται νομικά για την απόκτηση του Χάιντσε
Κάτοικος «Ανφιλντ» για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Στιβ Φίναν, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ. Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Χάιντσε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
66
Κάτοικος «Ανφιλντ» για τουλάχιστον άλλα τρία χρόνια θα παραμείνει ο Στιβ Φίναν, ο οποίος συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τη Λίβερπουλ. Ο Ιρλανδός διεθνής θα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με τους «κόκκινους», μόλις η αποστολή της ομάδας επιστρέψει από το Χονγκ Κονγκ, όπου βρίσκεται σε περιοδεία.
Ο δεξιός οπισθοφύλακας αγωνίζεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην ομάδα, στη διάρκεια των οποίων έχει 182 συμμετοχές, και «μιμήθηκε» τους Στίβεν Τζέραρντ, Τζέιμι Κάραγκερ, Τσάμπι Αλόνσο, Πέπε Ρέινα και Μόμο Σισόκο, που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη Λίβερπουλ.
Στο μεταξύ, ο τεχνικός της ομάδας, Ράφα Μπενίτεθ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Χάιντσε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
«Κάναμε μια πρόταση, την οποία απέρριψαν. Τώρα οι δικηγόροι μας εργάζονται για την υπόθεση και επομένως πρέπει να περιμένουμε. Είναι ένας καλός παίκτης» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός προπονητής για τον Αργεντινό αμυντικό, με δηλώσεις του σε συνέντευξη Τύπου στο Χονγκ Κονγκ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι μεγαλύτεροι φόβοι για την παγκόσμια οικονομία των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής
- Η «έκρηξη» της AI απειλεί τις τράπεζες
- Η Βουλγαρία ψηφίζει την Κυριακή με τον πρώην πρόεδρο Ράντεφ να προηγείται στις δημοσκοπήσεις
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο


