
Δεν προπονήθηκε ο Παπαμακάριος για προληπτικούς λόγους, γεμάτο ΣΕΦ την Κυριακή
Με μοναδικό απόντα τον Μανώλη Παπαμακάριο, για τον οποίο ωστόσο δεν τίθεται θέμα να μην συμμετάσχει στον κυριακάτικο τελικό, προπονήθηκε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός. Κανονικά προπονήθηκε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, που είχε εγκαταλείψει με διάστρεμμα το παρκέ του ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό. Κατάμεσο αναμένεται το ΣΕΦ, μόνο 250 εισιτήρια απούλητα. Έκκληση για κόσμια συμπεριφορά απηύθυνε στους φίλους της η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.
71
«Καρφίτσα δεν θα πέφτει» την Κυριακή στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (18:45), με στόχο την ισοφάριση της σειράς των τελικών της Α1 σε 1-1. Από τα 10.843 εισιτήρια που εκδόθηκαν, μόλις 250 δεν είχαν διατεθεί μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, κάτι που αναμένόταν να γίνει το Σαββατοκύριακο.
Το μεσημέρι της Παρασκευής οι «ερυθρόλευκοι» προπονήθηκαν στο ΣΕΦ, με μοναδικό απόντα τον αρχηγό Μανώλη Παπαμακάριο. Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά είχε αγωνιστεί με ένεση στον πρώτο τελικό, καθώς υποφέρει από οξεία οσφυαλγία, και ο Πίνι Γκέρσον μετά από συνεννόηση με το ιατρικό τιμ προτίμησε να τον προστατέψει.
Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του αρχηγού του Ολυμπιακού την Κυριακή, όπως και κανενός άλλου παίκτη των «ερυθρόλευκων». Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ξεπέρασε το διάστρεμμα που υπέστη στο 27ο λεπτό του πρώτου τελικού στο ΟΑΚΑ και θα περιμένει το κάλεσμα του Γκέρσον, για να πατήσει παρκέ.
Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό την Κυριακή, αλλά η ΚΑΕ υπενθύμισε, με ανακοίνωσή της προς τους φιλάθλους της, ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τιμωρηθεί η ομάδα.
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θέλει να επιστήσει την προσοχή σ όλους τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν την Κυριακή (10/6) στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας για το δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι θερμή παράκληση όλων μας να μην ακουστούν υβριστικά συνθήματα και να μην πέσει το παραμικρό αντικείμενο είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικού χώρου. Έχουμε τρεις παρατηρήσεις και με δύο ακόμα η ομάδα θα σας στερηθεί στο επόμενο παιχνίδι και εσείς δεν θα χαρείτε τον Ολυμπιακό στον τέταρτο τελικό» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
«Προστατέψτε την ομάδα μας και μην δώσετε το παραμικρό δικαίωμα να τιμωρηθούμε. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν αξίζει να παίζει σε άδειες εξέδρες» καταλήγει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πόλεμος στο Ιράν: Στα 25 δισ. δολάρια το κόστος για τις ΗΠΑ – Εξετάζεται συμπληρωματική χρηματοδότηση
- Το Ισραήλ «συνέλαβε» 175 ακτιβιστές σε 20 πλοία του Global Sumud Flotilla – Κατηγορίες για παράνομη ενέργεια
- Θύελλα στην Αγγλία για τη διαιτησία και τον Σιμεόνε μετά το Ατλέτικο – Άρσεναλ
- Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου 2026: Τι θα δούμε σε Ηρώδειο, Επίδαυρο, Μικρή Επίδαυρο και Πειραιώς 260
- Συνάντηση Ανδρουλάκη – Φαραντούρη για τη συμπόρευση του ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 27χρονος που παρέσυρε με το Ι.Χ. του ένα 9χρονο παιδί και το εγκατέλειψε


