71

Με τον Ολυμπιακό να επιθυμεί να τελειώσει μια και καλή την υπόθεση «πρωταθλητής» και να ταξιδεύει στη Λάρισα με μοναδικό στόχο τη νίκη ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα. Όλα τα παιχνίδια, με εξαίρεση το αναβληθέν Αρης-Εργοτέλης, θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 19:00.

Υπενθυμίζεται ότι η 27η αγωνιστική ήταν προγραμματισμένη για την 1η Απριλίου, ωστόσο αναβλήθηκε λόγω των θλιβερών γεγονότων στην Παιανία.

Όσον αφορά στη μάχη για τη δεύτερη, προνομιούχο θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ το Αιγάλεω. Δεν υπάρχουν περιθώρια απώλειας για την «Ένωση», αλλά τη νίκη θα αναζητήσει και το Αιγάλεω, που κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τις δύο διαδοχικές ήττες στο ΟΑΚΑ από Εργοτέλη και Ατρόμητο, ταξιδεύει στην Καλαμαριά, για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Απόλλωνα.

Ο ΠΑΟΚ παίζει στην Τούμπα με την Ξάνθη, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Ηρακλή, καθώς και οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ 15/4

19:00 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ-Αιγάλεω (Σούπερσπορτ 2)
19:00 (Θεσ/κη) Απόλλων Κ.-Παναθηναϊκός (Σούπερσπορτ)
19:00 (Θεσ/κη) Αρης-Εργοτέλης (ΝΕΤ) (αναβλήθηκε)
19:00 (Περιστέρι) Ατρόμητος-Πανιώνιος (Σούπερσπορτ 6)
19:00 (Κέρκυρα) Kέρκυρα-Ηρακλής (Σούπερσπορτ 7)
19:00 (Λάρισα) Λάρισα-Ολυμπιακός (Σούπερσπορτ 3)
19:00 (Ηράκλειο) ΟΦΗ-Ιωνικός
19:00 (Θεσ/κη) ΠΑΟΚ-Ξάνθη (Σούπερσπορτ 5)

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ