
Στο νοσοκομείο ο Σχορτσιανίτης, άρρωστος και ο Ακερ
Στο Ιατρικό Κέντρο διακο-μίστηκε την Τετάρτη του Πάσχα ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με στομαχικές διαταραχές. Ο 22άχρονος σέντερ του Ολυμπιακού θα υποβληθεί την Πέμπτη σε εξετάσεις για να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για κρίση σκωληκοειδίτιδας. Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Αλεξ Ακερ, ο οποίος είχε συμπτώματα ίωσης και διάρροια.
66
Στο Ιατρικό Κέντρο διακο-μίστηκετην Τετάρτη του Πάσχα ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης με στομαχικές διαταραχές. Ο 22άχρονος σέντερ του Ολυμπιακού θα διανυκτερεύσειστο νοσοκομείο και την Πέμπτηθαυποβληθείσε εξετάσεις για να εξακριβωθείεάν πρόκειται γιακρίση σκωληκοειδίτιδας.
Εκτός του Σχορτσιανίτη στηνπροπόνηση των «ερυθρόλευκων» δεν συμμετείχε ο Αλεξ Ακερ, ο οποίος είχε συμπτώματα ίωσης και διάρροια.
Θεραπευτική αγωγή συνεχίζει ο Ράιαν Στακ και την ερχόμενη Δευτέρα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν είναι έτοιμος να επιστρέψει σταδιακά στην αγωνιστική δράση ενόψει των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ανδρουλάκης: Πρέπει να μπουν κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία των τραπεζών προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας
- Τσουκαλάς κατά Π. Μαρινάκη: Η τοξικότητα, η πόλωση και ο λαϊκισμός είναι καλοαναθρεμμένα παιδιά της κυβέρνησης
- Πολιτική Προστασία: Σε ισχύ από σήμερα ο ημερήσιος χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς
- Betsson: Ολυμπιακός – Μονακό και Βαλένθια – Παναθηναϊκός πράξη δεύτερη με κορυφαίες Ενισχυμένες Αποδόσεις
- Νέα αποχή των Δικαστικών Υπαλλήλων της Αθήνας: Νέα αποχή Δευτέρα και Τρίτη 4 και 5 Μαΐου
- Μεγάλη φωτιά σε κατάστημα στο Ίλιον
