89

Δύσκολα έρχονται οι νίκες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» επιβλήθηκαν του Αιγάλεω με 1-0 χάρη σε γκολ του Βαγγέλη Μάντζιου στο 81ο λεπτό και αυτή ήταν η έκτη εντός έδρας νίκη τους (σε οκτώ ματς) με διαφορά ενός τέρματος, ενώ τα πέντε από τα συνολικά εννέα γκολ που έχουν πετύχει, σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων.

Η αρχή έγινε την 3η αγωνιστική, όταν ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξάνθης με 1-0, χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο 82ο λεπτό.

Την 5η αγωνιστική, οι «πράσινοι» υποδέχθηκαν στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ και νίκησαν με 2-1, χάρη σε τέρμα του Αντρέας Ίβανσιτς στο 66 και πέναλτι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 89. Το γκολ του «Δικεφάλου» ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Την 9η αγωνιστική, το «τριφύλλι» κέρδισε στο ντέρμπι των «αιωνίων» τον Ολυμπιακό με 1-0, χάρη στο αυτογκόλ του Θανάση Κωστούλα στο 48.

Την 12η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός νίκησε με την ψυχή στο στόμα την Καλαμαριά με 3-2, με γκολ των Σαλπιγγίδη (42) και Παπαδόπουλου (43, 81).

Την 14η αγωνιστική, η ομάδα του Βίκτορ Μουνιόθ νίκησε δύσκολα με 1-0 τη Λάρισα, με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και πάλι να σκοράρει στο 88ο λεπτό.

Τη 16η αγωνιστική, πρώτη του 2007, η λύτρωση για το «τριφύλλι» ήρθε από τον Βαγγέλη Μάντζιο στο 81 (1-0).

Ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ μετράει συνολικά έξι νίκες και δύο ήττες (από τον Ιωνικό με 0-2 και από την ΑΕΚ με 1-2).

Έχει σημειώσει τα 10 από τα συνολικά 25 γκολ που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα και έχει δεχθεί τα 7 από τα 15, μετά από 16 αγωνιστικές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr