
Το τρίπτυχο του Γιαννάκη και η όρεξη του Τσαρτσαρή
«Συγκέντρωση, υπομονή, ηρεμία» είναι το σύνθημα του Παναγιώτη Γιαννάκη εν όψει του κρίσιμου προημιτελικού της εθνικής μας κόντρα στην Γαλλία για το Μουντομπάσκετ. «Καλή η οκτάδα αλλά δεν μας αρκεί» συμπληρώνει ο Κώστας Τσαρτσαρής.
89
«Συγκέντρωση, υπομονή, ηρεμία» είναι το σύνθημα του Παναγιώτη Γιαννάκη εν όψει του κρίσιμου προημιτελικού της εθνικής μας κόντρα στην Γαλλία για το Μουντομπάσκετ.
«Πρέπει να έχουμε υπομονή, ηρεμία και συγκέντρωση. Στοιχεία τα οποία τα έχουμε έως τώρα στο τουρνουά.
» Το κίνητρο της Γαλλίας για τη ρεβάνς και για να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται είναι φυσιολογικό, αλλά και εμείς έχουμε σωστή αντίδραση κόντρα σε ομάδες με υψηλό κίνητρο.
» Το δικό μας είναι να γινόμαστε καλύτεροι» είπε χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην απουσία του Τόνι Πάρκερ από τους «τρικολόρ»:
«Η απουσία του είναι σημαντική, αλλά από την άλλη τούς χει συσπειρώνει. Μπορούν και χωρίς αυτόν. Είναι ομάδα με πολλά προσόντα. Θέλουν να αποδείξουν πως αξίζουν και οι υπόλοιποι».
Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε:
«Είμαστε στην οκτάδα, είμαστε χαρούμενοι, αλλά δεν μας αρκεί αυτό. Θέλουμε να φτάσουμε ψηλότερα και για να το πετύχουμε, πρέπει να νικήσουμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως η Γαλλία. Μπορούμε να νικήσουμε και να προκριθούμε στα ημιτελικά».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους από συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που τον εξόργισε (vid)
- Κρήτη: Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla
- Γέμισε το ορφανοτροφείο ζώων της ΑΝΙΜΑ – Έκκληση για βοήθεια
- Βαρουφάκης: Η χώρα δεν είναι βιώσιμη – Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Όρμπαν, παίρνει το χρυσό σε διαφθορά, διαπλοκή, αυταρχισμό
- Μήνυμα Τσίπρα: Η Πρωτομαγιά σημαίνει αντίσταση, αγώνας, ελπίδα
- Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τζέφρι Έπσταϊν και ένας στρατός από τρολ στο πλευρό του «Βασιλιά της Ποπ»


