66

Στο Μαρούσι υπό τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ρεϊνάλντας Σεϊμπούτις. Ο Λιθουανός γκαρντ συμφώνησε με το Μαρούσι και θα αγωνιστεί για ένα χρόνο στην ομάδα του Λευτέρη Κακιούση.

Τόσο ο ταλαντούχος Λιθουανός παίκτης, όσο και ο Αμερικανός μανατζέρ του, σε τηλεφωνική επικοινωνία, ενημέρωσαν τον γενικό διευθυντή των «ερυθρολεύκων» Χρήστο Σταυρόπουλο και τον τιμ μάνατζερ του Αμαρουσίου, Ντέιβιντ Στεργάκο, για την τελική επιλογή τους.

Του συμβόλαιό του θα είναι διάρκειας ενός έτους και θα έχει την μορφή δανεισμού. Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ θα ανακοινώσει και επίσημα τον παίκτη μόλις φτάσουν στην Αθήνα όλα τα χαρτιά και το θέμα κλείσει τυπικά.

Με Χαραλαμπίδη και Σεϊμπούτις, ουσιαστικά μένει μόνο μια κενή θέση ξένου στην περιφέρεια, ενώ θα αποκτηθούν επίσης δυο ψηλοί (αν φύγει ο Σέκουλιτς) ή ένας (αν μείνει).

Η επιστροφή του Λευτέρη Κακιούση στην Αθήνα και η παραμονή του μέχρι τις 7 Αυγούστου (οπότε η Εθνική αναχωρεί για την Κίνα) θα προωθήσει και τα άλλα ζητήματα που εκκρεμούν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ