
Kαι τυπικά ο Χένρι Ντόμερκαντ στο λιμάνι
Επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Χένρι Ντόμερκαντ. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Αμερικανό πλέι μέικερ, ο οποίος όμως διαθέτει βοσνιακό διαβατήριο (διεθνής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη) και θα κατέχει θέση κοινοτικού στην ομάδα.
-Μία ανάσα από τον Ολυμπιακό ο Μασιγιάουσκας
26
Επισήμως παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Χένρι Ντόμερκαντ. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Αμερικανό πλέι μέικερ, ο οποίος όμως διαθέτει βοσνιακό διαβατήριο (διεθνής με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη) και θα κατέχει θέση κοινοτικού στην ομάδα.
Ο 26χρονος έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του που θα έχει διάρκεια για τα επόμενα δυο χρόνια. Ο Ντόμερκαντ αγωνίστηκε πέρυσι στην τουρκική Εφές Πίλσεν, όπου αντιμετώπισε πρόβλημα τενοντίτιδας και πελματιαίας απονεύρωσης και έμεινε εκτός αγώνων για μεγάλο διάστημα.
Ο Ντόμερκαντ θα περάσει άμεσα από ιατρικές εξετάσεις με την άφιξή του στην Αθήνα.
«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και μέσα σε λίγες ώρες είχαμε συμφωνήσει. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εύχομαι να κατακτήσουμε τα πάντα. Μου λείπει η Ευρωλίγκα και γι’ αυτό έρχομαι» είπε ο Αμερικανός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νέα αποχώρηση του Γιασικεβίτσιους από συνέντευξη Τύπου – Η ερώτηση που τον εξόργισε (vid)
- Κρήτη: Μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο οι 175 ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla
- Γέμισε το ορφανοτροφείο ζώων της ΑΝΙΜΑ – Έκκληση για βοήθεια
- Βαρουφάκης: Η χώρα δεν είναι βιώσιμη – Ο Μητσοτάκης ξεπέρασε τον Όρμπαν, παίρνει το χρυσό σε διαφθορά, διαπλοκή, αυταρχισμό
- Μήνυμα Τσίπρα: Η Πρωτομαγιά σημαίνει αντίσταση, αγώνας, ελπίδα
- Ο Μάικλ Τζάκσον, ο Τζέφρι Έπσταϊν και ένας στρατός από τρολ στο πλευρό του «Βασιλιά της Ποπ»


