71

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι από την Τρίτη ο Γιώργος Καλαϊτζής. Μετά από εννέα χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο έμπειρος πλέι μέικερ βγάζει την πράσινη φανέλα και προβάρει την κίτρινη του Αρη, ενώ για τον απόκτησή του ενδιαφέρεται και ο Πανελλήνιος.

Με αφορμή την πολυετή προσφορά του, η «πράσινη» ΚΑΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά το διεθνή παίκτη, τόσο για την αγωνιστική του προσφορά όλα αυτά τα χρόνια όσο και για το ήθος του».

«Εύχεται δε, παράλληλα στο Γιώργο Καλαϊτζή, καλή τύχη στην ομάδα που θα επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του και σαν ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης προς το διεθνή παίκτη, θα τον τιμήσει σύντομα, όπως του αξίζει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ