Ανοδο των ευρωεπιτοκίων στο 3,25% στα τέλη του 2006 προβλέπει το ινστιτούτο IfW
Στο 3,25% -από το 2,5% που είναι σήμερα- θα ανεβάσει τα επιτόκιά της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέχρι τα τέλη του 2006, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου για τη Διεθνή Οικονομία (IfW) του Πανεπιστημίου του Κιέλου.
88
Στο 3,25% -από το 2,5% που είναι σήμερα- θα ανεβάσει τα επιτόκιά της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέχρι τα τέλη του 2006, σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου για τη Διεθνή Οικονομία (IfW) του Πανεπιστημίου του Κιέλου.
Το Ινστιτούτο κοινοποίησε τη νέα του έκθεση για την οικονομική δραστηριότητα, σύμφωνα με την οποία η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα προχωρήσει και σε άλλες αυξήσεις των δανειστικών της επιτοκίων, κατά το τρέχον έτος.
Πάντως, για το 2007 οι ειδικοί του IfW εκτιμούν ότι η τράπεζα θα διατηρήσει αμετάβλητα τα δανειστικά της επιτόκια.
Παράλληλα, οι οικονομολόγοι του Κιέλου προβλέπουν ότι η ισοτιμία του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος έναντι του αμερικανικού, θα διαμορφωθεί στα 1,25 δολάρια ανά ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Πληροφορίες για τραυματίες και ομήρους μαθητές
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442