Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Την Πέμπτη οι προτάσεις της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Την Πέμπτη οι προτάσεις της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Την Πέμπτη συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κυβερνώντος κόμματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος. Δίωρη συνάντηση στο Μαξίμου με τον Προκόπη Παυλόπουλο για το θέμα.

38

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει τις προτάσεις του κυβερνώντος κόμματος για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Τη Δευτέρα ο κ. Καραμανλής είχε συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησαν για το θέμα επί δύο ώρες.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο κ. Παυλόπουλος δήλωσε ότι «συνεχίσαμε τη συζήτηση για την οριστικοποίηση της πρότασης για την αναθεώρηση του Συντάγματος, καθώς επίκειται η κατάθεσή της. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από τον πρόεδρο στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Ο κ. Καραμανλής είχε επίσης συνάντηση με τον κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα συμβούλου του πρωθυπουργού μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό. 

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 02 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο