Κλήση-μυστήριο από το σταθερό τηλέφωνο του Κ.Τσαλικίδη λίγο μετά το θάνατό του
Μία κλήση από το σταθερό τηλέφωνο του Κώστα Τσαλικίδη προς υπηρεσία ενημέρωσης για μηνύματα προβληματίζει τις εισαγγελικές αρχές. Η κλήση έγινε λίγο μετά την ώρα θανάτου του. Η μητέρα και ο αδερφός του λένε ότι η κλήση δεν έγινε από αυτούς.
Μία κλήση από το σταθερό τηλέφωνο του εκλιπόντος στελέχους της Vodafone, Κώστα Τσαλικίδη, λίγο μετά την ώρα θανάτου του (όπως αυτή προσδιορίστηκε από την ιατροδικαστική έκθεση) βρίσκεται στο επίκεντρο της εισαγγελικής έρευνας.
Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας Τσαλικίδη, Θέμη Σοφό, από την αναλυτική κατάσταση των κλήσεων του σταθερού τηλεφώνου του Κώστα Τσαλικίδη, προκύπτει μία κλήση σε υπηρεσία ενημέρωσης για μηνύματα, λίγο μετά την ώρα θανάτου του.
Ο κ. Σοφός επισημαίνει ότι ούτε η μητέρα ούτε ο αδελφός του εκλιπόντος κάλεσαν την συγκεκριμένη υπηρεσία, όταν μπήκαν στο διαμέρισμα του Κώστα Τσαλικίδη, όπου και τον βρήκαν κρεμασμένο.