
Πέθανε ο συγγραφέας του μπεστ σέλερ «Τα σαγόνια» Πίτερ Μπέντσλεϊ
Ο Πίτερ Μπέντσλεϊ, ο γνωστός συγγραφέας του μπεστ-σέλλερ «Τα Σαγόνια», πάνω στο οποίο βασίσθηκε το σενάριο της διάσημης κινηματογραφικής ταινίας «Τα σαγόνια του καρχαρία», πέθανε την Κυριακή στο σπίτι του σε ηλικία 65.
38
Ο Πίτερ Μπέντσλεϊ, ο γνωστός συγγραφέας του μπεστ-σέλλερ «Τα Σαγόνια», πάνω στο οποίο βασίσθηκε το σενάριο της διάσημης κινηματογραφικής ταινίας «Τα σαγόνια του καρχαρία», πέθανε την Κυριακή στο σπίτι του σε ηλικία 65.
Ο Μπέντσλεϊ, εξίσου διάσημος και για τα άλλα δύο βιβλία του, τον «Βυθό» και το «Νησί», που επίσης έγιναν ταινίες, πέθανε από αναπνευστική διαταραχή λόγω πνευμονικής ίνωσης, όπως ανακοίνωσε ο γαμπρός του. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως ο θάνατός του ήταν ήρεμος και πως στο προσκέφαλό του στο σπίτι του, στο Πρίνστον του Νιου Τζέρσι, βρίσκονταν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.
Εκτός της φήμης που απέκτησε χάρη στα βιβλία του, ο Μπέντσλεϊ υπήρξε καταξιωμένος δημοσιογράφος της εφημερίδας Washington Post, ενώ έγραφε τους λόγους του Λύντον Τζόνσον κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ξεκίνησε η δίκη του Ιμάμογλου για πολιτική κατασκοπεία – «Σκουπίδια το κατηγορητήριο»
- Βίντεο ντοκουμέντο από την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στην Κάτω Τιθορέα
- Η εκεχειρία σε μηχανική υποστήριξη λέει ο Τραμπ, που εξετάζει στρατιωτική δράση εναντίο του Ιράν
- Οι ανεξέλεγκτοι ξένοι διαιτητές τύπου Σάντσεθ Μαρτίνεθ και ο Λανουά που αποφεύγει τα πλέι οφ τίτλου
- Δεύτερος Ιταλός σε καραντίνα για τον χανταΐό – Συναγερμός και στην Τουρκία – Ένας θετικός στις ΗΠΑ
- Σπίτι μου ΙΙ: Τι ισχύει με όσους είχαν βρει ακίνητο – Ποιοι κόβονται



