43

Τη διαβεβαίωση ότι όλοι θα συνεχίσουν να εργάζονται έδωσε η αναπληρώτρια υπουργός Πολιτισμού Φάνη Πάλλη-Πετραλιά στους εκπροσώπους των εκτάκτων υπαλλήλων του ΥΠΠΟ, κατά τη συνάντηση που είχε μαζί τους την Πέμπτη με αντικείμενο την άμεση επαναπρόσληψη όσων είχαν καταφύγει σε ασφαλιστικά μέτρα.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της αντιπροσωπείας, η κ. Πετραλιά διαβεβαίωσε επίσης ότι έχουν δοθεί εντολές στις υπηρεσίες για άμεση πληρωμή των δεδουλευμένων σε 400 έκτακτους, ενώ επισπεύδονται και οι διαδικασίες μονιμοποίησης μέσω ΑΣΕΠ μέσα στο επόμενο άμεσο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι η αντιπροσωπεία εκτάκτων υπαλλήλων του υπουργείου προχώρησε την Πέμπτη σε προειδοποιητική στάση, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,ΜΠΕ