Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
weather-icon 21o
Ανοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κατά τις πρώτες συνεδριάσεις του 2006

Ανοδος στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια κατά τις πρώτες συνεδριάσεις του 2006

Ανοδικά κινούνταν οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές στην πρώτη διαπραγμάτευση του έτους, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα, καθώς τα χρηματιστήρια του Λονδίνου και των ΗΠΑ θα παραμείνουν κλειστά λόγω αργίας.

28

Ανοδικά κινούνταν οι ευρωπαϊκές χρηματιστηριακές αγορές τη Δευτέρα, στην πρώτη διαπραγμάτευση του έτους, με τον όγκο των συναλλαγών να διαμορφώνεται σε χαμηλά επίπεδα, καθώς τα χρηματιστήρια του Λονδίνου και των ΗΠΑ θα παραμείνουν κλειστά λόγω της αργίας της Πρωτοχρονιάς.

Στις 11:24 ώρα Ελλάδος, οι δείκτες FTSEurofirst 300 και DJ Euro Stoxx 50 σημείωναν άνοδο 0,36% και 0,29% αντίστοιχα. Στο Παρίσι ο CAC 40 σημείωνε άνοδο 0,64% και στη Φρανκφούρτη ο DAX ενισχυόταν 0,60%.

Οι πετρελαϊκές Total και Royal Dutch Shell ενισχύονταν 0,66% και 1,01% αντίστοιχα, μετά από άνοδο μεγαλύτερη του 1% των τιμών αργού πετρελαίου, που έκλεισαν στα 61,0 δολάρια το βαρέλι την Παρασκευή.

Η μεγαλύτερη εταιρία παροχής αερίου της Γερμανίας, Ε.ΟΝ σημείωνε άνοδο 0,76%. Η εταιρία είπε ότι έχει περιορισμένες δυνατότητες να παράσχει αέριο σε μεγάλους πελάτες χονδρικής, εάν η διαμάχη σχετικά με την προμήθεια μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχιστεί και οι θερμοκρασίες παραμείνουν χαμηλές κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2026
Απόρρητο