26

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην ΑΕΚ με τη διοίκηση να καταθέτει επίσημη πρόταση στην ΠΑΕ Ηρακλής για απόκτηση του Παντελή Καπετάνου και παράλληλα να συμφωνεί με τον Ζούλιο Σέζαρ για ανανέωση της συνεργασίας έως το 2008.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον «γηραιό» για την απόκτηση του 22χρονου μέσω του Ίλια Ίβιτς που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του «Ηρακλή», Γιώργο Σπανουδάκη και του γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του «δικέφαλου» για τον διεθνή με την Εθνική Ελπίδων επιθετικό. Η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να δαπανήσει 400.000 ευρώ για τη μεταγραφή.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή δεν έδωσε οριστική απάντηση κάτι που αναμένεται να γίνει μέχρι την Δευτέρα όπως γνωστοποίησε και ο ίδιος στον Ίλια Ίβιτς. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα βελτιωμένη πρόταση από την Ένωση, αν η ΠΑΕ Ηρακλής προβάλλει αντιρρήσεις στην τιμή της προσφοράς.

Ο Καπετάνος δείχνει θετικός στην πρόκληση μιας μεταγραφής στην ΑΕΚ, ενώ απομακρύνεται το ενδεχόμενο προσφυγής από τον Καπετάνο προκειμένου να αποκτηθεί σαν ελεύθερος από την «Ένωση».

Aναφορικά, στον Ζούλιο Σέζαρ θα πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ έως το 2008. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με την «Ένωση» μία ημέρα πριν εκπνεύσει το συμβόλαιό του. Σε επικοινωνία της ΑΕΚ με τον εκπρόσωπο του Σέζαρ, Μπαρμόσα, οι δύο πλευρές χρειάστηκε να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις πριν φτάσουν σε τελική συμφωνία.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ