Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία κατέρχονται οι εργαζόμενοι της ΑΤΕ Bank την Παρασκευή
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ Bank την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, λόγω της διακοπής των διαπραγματεύσεων για την επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας του 2005.
Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωρούν οι εργαζόμενοι στην ΑΤΕ Bank την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, λόγω της διακοπής των διαπραγματεύσεων για την επιχειρησιακή συλλογική σύμβαση εργασίας του 2005.
Ο σύλλογος εργαζομένων ξεκινά με την πραγματοποίηση της 24ωρης προειδοποιητικής, πανελλαδικής απεργίας, με αίτημα τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων και την υπογραφή της συλλογικής σύμβασης.
Αν δεν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις οι εργαζόμενοι προγραμματίζουν 48ωρη απεργία στις 14 και 15 Δεκεμβρίου, (στις 14/12 έχει ήδη προκηρυχθεί απεργία και από την ΓΣΕΕ) και θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους στις ημέρες των εορτών.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.