Σιαμαία απεβίωσαν στο «Αγλαΐα Κυριακού» σε επείγουσα επέμβαση διαχωρισμού
Κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού δύο σιαμαίων που νοσηλεύονταν στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε έπειτα από την κατάληξη, το απόγευμα της Παρασκευής, του ενός εκ των δύο. Δυστυχώς, παρά τη μάχη των γιατρών, το Σάββατο κατέληξε και το δεύτερο νεογνό.
36
Κατεπείγουσα χειρουργική επέμβαση διαχωρισμού δύο σιαμαίων που νοσηλεύονταν στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Σάββατο έπειτα από την κατάληξη, το απόγευμα της Παρασκευής, του ενός εκ των δύο. Δυστυχώς, παρά την τρίωρη μάχη της ιατρικής ομάδας, στις 8.20 το πρωί κατέληξε και το δεύτερο νεογνό.
Τα σιαμαία βρέφη από τη Νιγηρία, που νοσηλεύονταν και χειρουργήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Αγλαΐα Κυριακού», παρουσίαζαν σοβαρή καρδιοπάθεια και μοιράζονταν το ήπαρ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
- Ο Ζάκερμπεργκ δημιουργεί τον ψηφιακό κλώνο του – Και θα τον στέλνει στη δουλειά
- Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν μονοκατοικία και πέρασαν εκεί το Πάσχα – Δύο συλλήψεις
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Στα «κάρβουνα» η κυβέρνηση μετά την ανάπαυλα του Πάσχα – Σκάνδαλα, ενεργειακή κρίση και αστάθεια
- Τροχαίο ατύχημα με έναν σοβαρά τραυματία στο Μενίδι
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ και υποκλοπές: Δεν είναι σκάνδαλα ενός απρόσωπου βαθέος κράτους αλλά του προσωπικού κράτους Μητσοτάκη
- «Έτριψε το αηδιαστικό αιδοίο της επάνω μου» – Η Ρούμπι Ρόουζ καταγγέλει την Κέιτι Πέρι για σεξουαλική επίθεση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442