
Με την 5η θέση του Σπυριδάκη ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πάλης
Με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης από τον Γιάννη Σπυριδάκη στα 74κ. ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής στη Βάρνα της Βουλγαρίας. Έχασε το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας με 2-0 από τον Κροάτη Νεβέν Ζουγκάζ.
66
Με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης από τον Γιάννη Σπυριδάκη στα 74κ. ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής στη Βάρνα της Βουλγαρίας.
Παρότι προσπάθησε, έχασε τελικώς το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας με 2-0 (π. 1-0, 1-0) από τον Κροάτη Νεβέν Ζουγκάζ.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Μοβσές Καραπετιάν (Αρμενία), το ασημένιο πήρε ο Βελίν Μαρίνοβ (Βουλγαρία), ενώ το δεύτερο χάλκινο ο Γερμανός Ανταμ Γιουρέτσκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η ποδοσφαιρική Περιφέρεια έχει… σφυγμό: Ο Κυπελλούχος ΟΦΗ και ο πρωταγωνιστής Λεβαδειακός (vids)
- Δένδιας: Η Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων ανήκει στη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας
- Η τρομερή ανάρτηση του Φουρνιέ για τον… κοιμώμενο MVP, Βεζένκοφ (pics)
- Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων σε όλη τη χώρα
- H συμμορία που αν και στις φυλακές ελέγχει διεθνώς την παρανομία – «Η πιο άρτια μορφή οργανωμένου εγκλήματος»
- Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εμπνεύστηκε το «Δυο μέρες μόνο» μια νύχτα που «ήταν πίτα» ακούγοντας Γαλάνη


