66

Με ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που διπλασιάζεται επειδή είναι υπότροπος, τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από τον αθλητικό δικαστή της ΕΠΑΕ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γ. Γούμενος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 2 μήνες.

Αναλυτικά το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ:

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις πειθαρχικές ποινές:

α) της στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα της με την παρουσία θεατών (κεκλεισμένων των θυρών) για μία (1) αγωνιστική ημέρα Πρωταθλήματος ή Κυπέλλου η οποία επαυξάνεται λόγω υποτροπής κατά μία (1) αγωνιστική ημέρα, ήτοι σύνολο δύο (2) αγωνιστικές ημέρες

β) του χρηματικού προστίμου των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων

γ) του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για τις δηλώσεις του προέδρου της Γ. ΓΟΥΜΕΝΟΥ. Επέβαλε στον Γ. ΓΟΥΜΕΝΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τις πειθαρχικές ποινές

α) του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για τις δυσφημιστικές δηλώσεις – ανακοινώσεις για τη διαιτησία

β) του χρηματικού προστίμου των εννέα χιλιάδων ευρώ (9.000) για τη συμπεριφορά του Π. ΜΠΟΥΚΗ. Επέβαλε στον Π. ΜΠΟΥΚΗ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο (2) μήνες.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα (9.000) ευρώ για την συμπεριφορά του προπονητή της Γ. ΦΟΙΡΟΥ Επέβαλε στον Γ. ΦΟΙΡΟ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των εννέα (9.000) ευρώ για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της Δ.ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗ. Επέβαλε στον Δ. ΤΟΜΠΟΥΛΙΔΗ την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ