66

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Ριβάλντο στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο 10 του αγώνα με τη Νιούκαστλ.

Ο Βραζιλιάνος άσος δέχθηκε χτύπημα στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού (όχι σε αυτό που αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα) και υπήρξαν οι φόβοι ότι έχει υποστεί κάταγμα. Με τη λήξη του αγώνα μεταφέρθηκε από τον γιατρό του Ολυμπιακού στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφίά, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι δεν υπάρχει κάταγμα.

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για διάστρεμμα, η σοβαρότητα του οποίου θα φανεί την Παρασκευή.

Σχετικά με τα μπουκάλια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής δεν έγραψε κάτι στο φύλλο αγώνα. Το μόνο που σημείωσε ήταν οι κάρτες. Έτσι, το θέμα είναι πλέον τι θα γράψει στην έκθεσή του ο παρατηρητής του αγώνα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ