27

Ο Γκρέιαμ Σούνες έχει προετοιμάσει τους παίκτες του για το φανατικό κοινό, που θα αντιμετωπίσουν την Πέμπτη το βράδυ στο «Καραϊσκάκη», στο πρώτο ματς της Νιούκαστλ κόντρα στον Ολυμπιακό, για τη φάση των «16» του κυπέλλου UEFA.

Η αγγλική ομάδα αναμένεται το απόγευμα της Τρίτης και ο Σκωτσέζος προπονητής έδωσε το στίγμα του αγώνα: «Θα είναι πολύ δύσκολο ματς και έχω πει στους παίκτες μου πως θα αντιμετωπίσουμε φανατικό κοινό και μια εχθρική ατμόσφαιρα. Αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Αλωστε οι παίκτες μου έχουν εμπειρία από τέτοια παιχνίδια» δήλωσε και συμπλήρωσε:

«Είμαστε σε καλή κατάσταση και ελπίζω να συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα και στην Αθήνα. Πρέπει όμως να είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη», τόνισε ο τεχνικός των «ανθρακωρύχων» και στη συνέχεια μίλησε για τον Ολυμπιακό και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Στο ποδόσφαιρο τη μια στιγμή όλα είναι καλά και την άλλη όλοι σε αμφισβητούν. Παράδειγμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει την ομάδα πρώτη στο πρωτάθλημα, αλλά μετά από μερικά αρνητικά αποτελέσματα, οι φίλαθλοι ζήτησαν την απόλυση του».

Η αποστολή της Νιούκαστλ θα έρθει στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Σελεστίν Μπαμπαγιάρο, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Επίσης στο Νιούκαστλ έμεινε ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα της Ρέιντζερς στα φετινά κύπελλα Ευρώπης, καθώς και οι τραυματίες Ντάρεν Αμπρόουζ και Ρόμπι Έλιοτ.

Ο Γκρέιαμ Σούνες επέλεξε τους εξής 20 παίκτες: Αμεόμπι, Μπόγιερ, Μπραμπλ, Μπατ, Κέιγκ, Καρ, Ντάιερ, Φαγιέ, Γκίβεν, Χάρπερ, Χιούζ, Τζένας, Κλάιφερτ, Μίλνερ, Ν Ζόγμπια, Ο Μπράιαν, Ράμαζ, Ρομπέρ, Σίρερ και Τέιλορ.

Ο Ισπανός Ιμπάνιεθ Αρτούρο Νταουντέν «σφυρίζει» το ματς

Ένας Ισπανός θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νιουκάστλ.

Ο διαιτητής, ο οποίος ορίστηκε να «σφυρίξει» τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» είναι ο Ιμπάνιεθ Αρτούρο Νταουντέν, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Κλεμέντε Αγιέτε Πλου και Λουίς Κότε Σάεθ, ενώ 4ος διαιτητής ορίσθηκε ο επίσης Ισπανός, Θέσαρ Μουνίθ Φερνάντεθ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ