Συνεχίζεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της Έμφασις
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΧΑ, σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε τη Δευτέρα τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών και του εισηγμένου ομολογιακού ανταλλάξιμου δανείου, της εταιρείας Έμφασις Συστήματα Πληροφορικής.
Ο πρόεδρος του ΔΣ του ΧΑ, σε συνεννόηση με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αποφάσισε τη συνέχιση της αναστολής διαπραγμάτευσης των μετοχών και του εισηγμένου ομολογιακού ανταλλάξιμου δανείου, της εταιρείας Έμφασις Συστήματα Πληροφορικής.
Συγκεκριμένα, στη συνάντηση στην ΕΚ με στελέχη της εισηγμένης τη Δευτέρα, γνωστοποιήθηκε ότι μετά τις πρόσφατες εξελίξεις η εταιρεία δεν διαθέτει πλέον διοίκηση και δεν δύναται να παράσχει αναλυτική πληροφόρηση για το ακριβές ύψος των υποχρεώσεων της, την ανάλυση των απαιτήσεων της και των λοιπών οικονομικών της στοιχείων.
Επιπλέον, τα στελέχη δήλωσαν ότι η εταιρεία προτίθεται να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 31 Μαρτίου, με σκοπό την εξέταση της διαμορφούμενης κατάστασης και τη λήψη σχετικών μέτρων.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η απόφαση για αναστολή της διαπραγμάτευσηςτων μετοχών της Έμφασις έγινε την περασμένη Παρασκευή, λόγω του θανάτου του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Δημήτρη Θάνου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας