
Τον ισόβιο αποκλεισμό του Χόιτσερ εισηγήθηκε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Γερμανίας
Τον ισόβιο αποκλεισμό του Χόιτσερ πρότεινε η αρμόδια επιτροπή της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. «Παραβίασε τα καθήκοντά του και δυσφήμισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους επαγγελματίες διαιτητές» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της επιτροπής.
66
Η αρμόδια επιτροπή της γερμανικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (DFB) πρότεινε την παραδειγματική τιμωρία του Ρόμπερτ Χόιτσερ, του διαιτητή που πρωταγωνίστησε στο σκάνδαλο στημένων αγώνων.
Η εισήγηση της επιτροπής περιλαμβάνει ισόβιο αποκλεισμό και 50.000 ευρώ πρόστιμο για τον νεαρό Γερμανό, που κρατείται σε σωφρονιστικό ίδρυμα και τελεί ήδη υπό προσωρινό αποκλεισμό από την DFB.
«Ο Χόιτσερ παραβίασε τα καθήκοντά του και δυσφήμισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τους επαγγελματίες διαιτητές» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της επιτροπής.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Fed: Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης διατηρεί το δράμα
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 2-2 κ.δ., 2-3 παρ.: Μάγκες από την Κρήτη, σήκωσαν το Κύπελλο!
- Δανεισμός ρεκόρ σε γιουάν από αμερικανικές τράπεζες
- Ποια ευρωπαϊκά ομόλογα χάνουν την αίγλη τους
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ο Γιερεμέγιεφ ισοφαρίζει σε 2-2 και στέλνει τον τελικό στην παράταση – Δείτε όλα τα γκολ vid)
- Η Κέιτ Τζάκσον επέλεξε μια «ήρεμη» ζωή μακριά από το Χόλιγουντ
